CFO Integrator

 

Tinand cont de cererea exploziva a telecomunicatiilor si a retelei aeriene extinse de-a lungul orasului, Municipalitatea orasului Cluj-Napoca a aprobat constructia unei retele pan-metropolitane subterane de canalizatie cu scopul de a reloca infrastructura aeriana existenta in prezent, imbunatatind astfel aspectul vizual al orasului. Acest proiect i-a fost incredintat firmei Cluj Fiber Optic Integrator (CFO), in urma unei licitatii si semnarii contractului de asociere in participatiune cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca in luna ianuarie 2008. 

Firma CFO Integrator a fost infiintata in anul 2007, in urma castigarii licitatiei organizate de Primaria Municipiului Cluj-Napoca, in vederea construirii unei retele de fibra optica subterana, care va acoperi intreaga suprafata a orasului.

In luna ianuarie 2008, CFO Integrator a semnat contractul de asociere in participatiune cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca pe o durata de 20 ani.

 
Misiunea Noastra

Sa  oferim orasului Cluj-Napoca o infrastructura de comunicatii a secolului XXI. CFO Integrator intentioneaza sa fie un furnizor de infrastructura, cu acces deschis, lucrand cu operatorii locali  de telecomunicatii pentru a intampina nevoile actuale si viitoare ale cetatenilor Clujului, companiilor si institutiilor.

Beneficii pentru municipalitate

  1. Reteaua DuctCity va intra in patrimoniul Primariei, ca utilitate publica, la finalizarea contractului de asociere in participatiune (20 ani)
  2. Modernizarea transmisiunilor de date in cadrul retelei interne a Primariei
  3. Incasarea de venituri pentru bugetul local, contravaloarea taxei anuale achitate de catre CFO Integrator conform contractului de asociere
  4. Posibilitatea implementarii de noi proiecte publice

Beneficii pentru cetatenii municipiului Cluj-Napoca

  1. Posibilitatea de a opta pentru orice operator de telecomunicatii existent pe piata
  2. Dinamizarea pietei telecom si oferirea de servicii de calitatea superioara
  3. Imbunatatirea aspectului vizual al municipiului Cluj-Napoca

Beneficii pentru operatorii de telecomunicatii

  1. Accesul in mod egal si nediscriminatoriu la o infrastructura de telecomunicatii moderna
  2. Posibilitatea de a oferi utilizatorilor finali servicii in orice zona a municipiului
  3. Oferirea unui grad de protectie superior a echipamentelor de telecomunicatii utilizate
Home  Despre Noi  Proiectul  Servicii  Avize  Retea  Contact
 
CFO Integrator © 2011